22 Temmuz 2010 Perşembe

Kıyı Emniyeti-Anadolu Hisarı

Bu seneki doğumgünüm vesilesiyle Anadolu Hisarı'ndaki Kıyı Emniyeti Tesisleri'ne gittik annem ve Altan ile. Bu yıl daha da bir büyüdüm sanki. 30 oldum..!!

Kıyı Emniyeti'ni düğün yeri bakarken de düşünmüştük. Bahçesi çok keyifliydi,denize sıfırdı, gelin ve damat Sahil Güvenliğin teknesiyle geliyordu falan.. Ama sonra vazgeçmiştik. O zamandan beri de buraya yemeğe gelelim der dururduk. Kısmet 30.doğumgünümeymiş.

Mekan çok keyifliydi. Canlı müzik vardı bir piyanist şantör ile. Eh idare ederdi. Yemekler güzel denilebilirdi ama fiyatlar bence normal bir balık restoranında ödeyeceğinizden çok da farklı değildi. Yani aşağı yukarı. Hani devletin yeri ya.. İnsan daha ucuz olur diye düşünüyor.. Belki de biz balık ve deniz ürünleri yediğimiz için.. Belki et falan yesek ucuz gelirdi ama.. Bir daha gitmek lazım. Burada kahvaltı da keyifli olur dedik ama şemsiye falan yokmuş sorunca öğrendik. Güneşin altında çok da iyi olmaz gibimize geldi. Pişeriz valla..:)

Sadece ortam için bile gidilir. Ben bir mekanla ilgili beğenimi şöyle ölçerim az ya da çok beğenmemin önemi yok: Tekrar gider miyim? diye sorarım kendime. Kıyı Emniyeti'ne tekrar gidermiyim: Evet. Ama ayda yılda bir..:)

Hiç yorum yok: