4 Ağustos 2009 Salı

10 Temmuz 2004

Sabah 8 gibi kalkıp aşağıdaki Irish Pub'da kahvaltı ucuz olduğu için oraya indik. Bugünkü planımız Artis Hayvanat Bahçesi,VondelPark ve Van Gogh Müzesi. Ama önce istasyona gidip yarın bineceğimiz Brugges treninin saatini öğrenicez.

İstasyonda önce bir markete gidip içecek ve ekmek aldıktan sonra danışma kuyruğunda sıra no alıp bekledik. Sıra bize geldiğinde memur tarafından biraz azarlandıktan sonra(azarlanma sebebimiz Interrail biletini kaapğından ayırmamız!!) ertesi gün 8.23 Brugess trenine binmeye karar verip oradan ayrıldık. Tramvaya binip hayvanat bahçesine geldik. Girişin 14.50Euro olduğunu görünce Van Gogh'tan vazgeçtik. Nasılsa Louvre'a gidicez..!! Van Gogh Müzesine de gitmeyiveririz...;)

Hayvanat Bahçesinde epey dolandıktan sonra yorulup yemek yemek için oturduk.
Tatlılarımızı da almayı ihmal etmedik..(waffle ve muffin) Tabi enerjiye ihtiyacımız vardı değil mi?;)

Çıkışta tekrar tramvayla merkeze giderken Dam Meydanı'nda durup dün çekemediğimiz fotoğrafları çektik. Oradan yürüyerek otele gelip yol üstünde Internet cafeye uğradık... Az sonra Coffee Shop lardan birine gidip bulabilirsek Space Cake yiyicez. Umarım fazla bir etkisi yoktur..!! Sonra gelip bir duş alıp erkenden uyku... Yarın 8.23 trenine binmemiz gerek!!!

Hiç yorum yok: