5 Ağustos 2009 Çarşamba

21 Temmuz 2004

Sabah erken kalktık çünkü acil internet cafeye gitmemiz gerekiyordu.. Çünkü Gökhan'ın ÖSS sonucu belli olacaktı.. Çok heyecanlı görünüyordu..:) Sonunda öğrendik. Beklediğinden 1 puan yüksek almış.. İyi oldu.. Gerginliği gitti,bitti, kayboldu..:) Bu arada sabah kahvaltıda nihayet bulunduğumuz ülkeye özel birşey yedik: İspanyol Omlet Tortilla!! Gayet güzeldi valla.. İyi oldu bu... :) Odamızı boşaltıp eşyaları da otelde bıraktıktan sonra bu kez kendimizi "Palacio Real"e doğru giderken bulduk.. Giriş paralı ve görmeye pek de gerek olmadığını düşündüğümüzden sadece dışarıdan gördük. Ve hemen dibindeki "Jardins di Sabatini"ye gittik. Sanırım bir 2 saat falan serin serin oturduk..:)

Sonra da yine Madrid sokaklarında turladık,hediyelik eşya bakındık. İyice yorulduktan sonra da istasyonda vakit geçirmek üzere gittik... Madrid'i pek sevdiğim söylenemez açıkçası.. Yapacak pek fazla şey yok gibi geldi bana... Bakalım Barcelona nasıl olacak...

Not: Bu arada parkta otururken elimizde üniversiteler ve puanları Gökhan'a okul ve meslek seçmeye çalışıyorduk. Oysa bu günlüğün bu ortama yazıldığı günlerde Gökhan çoktan üniversiteyi bitirmiş ve İtalya'da master yapıyor..:) Hey gidi günler hey.. zaman ne çabuk geçmiş değil mi..:)

Hiç yorum yok: