12 Ağustos 2009 Çarşamba

5 Ağustos 2004

Napoli trenindeyiz... Pizza yemeye gidiyoruzzzzz..:) Akşama geri dönücez... Interrail biletinin avantajını kullanıyoruz yani..;) Dönüşte de Information'dan Bari treniyle ilgili bilgi alıcaz.. Yarın Roma'da son günümüz.. Dönüşe başlıyoruuuuuzzzz..!!!
......
Napoli'de muhteşem pizzamızı yedik, karnımız tok bir şekilde Roma'ya otelimize dönüyoruz.. Napoli pizzası gerçekten de İtalya'daki diğer piizalardan daha farklı ve tabi ki lezzetli.. İnsanın yedikçe yiyesi geliyor...:) Napoli'de gezecek çok yer yok zaten.. İstiklal caddesi'ne benzer bir caddesi var, yol boyunca mağazalar ve cafeler,restoranlar var.. caddenin sonunda bir köprünün üstünden aşağıya baktığında Napoli'nin keşmekeşini görebiliyorsun.. Sağı solu vuruk, kırık, aynaları kopmuş arabalar birbirlerinin önüne kırarak, kaldırımlara çıkarak yolda ilerlemeye çalışıyorlar.. Hemen orada çok güzel dondurmaları olan bir dondurmacı var.. Gerçek İtalyan dondurması diyebiliriz herhalde..
...Bu arada dönüş yolunda ve trende yarın bütün gün ne yapsak diye konuştuk ve gezi kitabına da bakınca yarını sakin geçirmeye karar verdik.. Pek halimiz de kalmadı açıkçası haldır haldır gezecek..;) Bunun için Roma'ya 1 saat uzaklıktaki Tivoli kasabasına gidiyoruuzzz...

Hiç yorum yok: