4 Ağustos 2009 Salı

15 Temmuz 2004

Şu an Eiffel'in tepesindeyiz.. Tüm Paris ayaklarımızın altında.. Dün EuroDisney'de aşırı yorulduk tüm gün yürümekten.. Bir de Paris'in içine göre çok sıcaktı. Bir güzel amele yanığı olduk.. Bu arada fotoğraf makinesi artık resmen çalışmıyor..:( Dün EuroDisney'de çekecek o kadar şey vardı, güzel yerler ve biz sadece kameraya çektik..


Sonra hostela geldik. Bu arada Opel arabalarla yapılan müthiş bir şov izledik. Süperdi.. Donald Duck ile Mickey Mouse'un şovunu gördük. Adamlar hakikaten güzel yapmışlar.. Akşam da Champs Elysee ye gittik kutlamalar falan olur diye ama yoktu. Sadece kalabalık vardı. Çok geniş bir cadde burası.. Sonra yürürken Eiffel tarafından havai fişekleri gördük ve tüm insanlarla beraber oraya yürüdük. Müthiş bir kalabalık vardı ve gösteriler müthişti..Yani havai fişekler.. Önce Eiffel'in ışıkları kapalıydı sonra sonuna doğru bir anda ışıklandırdılar.. İşte o görüntü harikaydı yaaa... Ve tam o anda Simge ile Gökhan'da bana aldıkalrı küçük tartı çıkardılar.. Tam isabet oldu.. Hakikaten hayatımın en güzel ve unutulmaz doğumgünü oldu.. Ama hostela döndüğümüzde felaket durumdaydık,bacaklarımızı ve ayaklarımızı hissetmiyorduk. Bir de dönüşte metroda elektrik mi kesildi yoksa kalabalığı mı kaldıramadı ne tren bir anda stop etti. 2 dak kadar ışıklar falan söndü!

Bugün de sabah önce Louvre Müzesi'ne gittik. Tabi dünden dolayı kendimize tam gelemediğimiz için pek verimli bir gezme olmadı. Ama napalım...

Sonra hostela gidip biraz dinlendik, yemek yedik veeeeee işte Eiffel'deyiz.. Bu arada kalan günlerimizde tek kullanımlık fotoğraf makinelerinden alıcaz artık çünkü bugün gittiğimiz tamirci 70 euroya yapılır onun yerine bunu çöpe atın yenisini alın dedi, salak!!!

Bu arada artık bir de öksürmeye başladım.. Bugün pastil aldım zaten sesim kısıldııı... Yeter artık yaa iyileşmek istiyorum.. Böyle olunca keyfim olmuyor ki benim yaaa!! :( Bu arada yarın burada son günümüz sonra ya Nantes'a ya da Patricia'ya gidicez.. Hayırlısı bakalım..

Hiç yorum yok: