4 Ağustos 2009 Salı

13 Temmuz 2004

Dünden beri Paris'teyiz!!! Hostelımız gayet iyi.. Young and Happy Hostel...(İlgilenenler için websitesi: http://www.youngandhappy.fr/)... 22 Eurodan kalıyoruz ve dün 4 gecenin parasını öderken 88 Euro tutmasına rağmen görevli adam yanlışlıkla 3 gece parası aldı üçümüzden de ve biz söylemedik.. Umarım başka bir yerden acısı çıkmaz..:) Ama biz napalım üçümüze de aynı şeyi yaptı.. Dün (12 Temmuz) biraz dinlendikten sonra Pantheon ve Notre Dame'a gittik.. Hava rezil.. Soğum ve yağmurlu ve ben tam anlamıyla gribim!!!! :( Akşam hostelda birer bira içtik. Bu arada buranın mutfağı var ve biz kullanabiliyoruz. Böylece aşırı pahalı Paris'te ucuza yemek yiyebilicez.. Yaşasınn.. Üstelik hostelın hemen yanında bir süpermarket de var...

Bugün de sabahtan aslında Louvre'a gidecektik ama kapalıymış.. Mecburen Musee D'orsay'a gittik. Labirent gibi bir yer valla dolan dolan başım döndü.. Terasında biraz oturduk ve plan yaptık. Yarın hem doğumgünüm hem de Fransız İhtilal kutlaması var. Ama kutlamalar bu geceden başlamış.. Gece Champs Elysee'ye gidiyoruzzzz... Yarın inşallah Euro Disney'e gidicez.


Şu an Eiffel'in altında bir parkta uzandık çimlere! Eiffel müthiş tabi ki ama yarın gece çıkıcaz inşallah.. Şimdi yolda bir türkün bize şans eseri verdiği bir biletle Gökhan Eifell'in 2. katında.. İnşallah yarın gece rahat gireriz şampanyayla falan..:)




Hiç yorum yok: